Despre noi

Best Sandwich in Town!

Bucura-te de o experienta diferita in arta culinara, unde o sa fii servit cu cele mai bune preparate. Tu si cei dragi ve-ti petrece momente frumoase impreuna savurant preparatele noastre traditionale.

Stim ca mancarea trebuie savurata calda si nu trebuie sa astepti mult timp pentru ca mancarea sa ajunga la tine. La noi livrarea ete in termeni rezonabili indiferent de locatia in care te afli.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Ingrediente | Calitate

Folosim doar ingrediente de calitate superioara. Savurezi doar prospetimea, aromele si tot ce este mai sanatos si plin de nutrienti din aceste ingrediente.

Livrarea | La timp

Probabil cea mai importanta problema care ii ingrijoreaza pe clienti atunci cand comanda acasa sau la birou este tipul de livrare. Cei cre nu pot sa livreze asa cum estimeaza, intr-un timp rezonabil nu au sanse pe lunga timp. Asadar organizarea si livrarea la timp este un factor imperativ care influenteaza afacerile, reputatie si prestigiul companiilor care activeaza in acest domeniu.

Parteneri | Catering, Evenimente

Pentru momentele importante alege servicile de catering si alege dintr-o gama variata de produse: pizza, platouri, supe, ciorbe.

Livram si pentru evenimente corporate, nunti, botezuri, zile de nastere.